Booking.com
Hébergement privé; appartements,chambres et maisons en Croatie

search keywords:

Hébergement privée Croatie, appartements, chambres, maisons, Croatie

Privatni smještaj; apartmani, sobe i kuće u HrvatskojPrivate accomodation; apartments, rooms and houses in CroatiaPrivatünterkünfte; Apartments, Zimmer und Häuser in KroatienHébergement privé; appartements,chambres et maisons en CroatieSoukromý ubytování; apartmány, pokoje a domy v ChorvatskuAlloggio privato; appartamenti, camere e case in CroaziaKwatery prywatne, apartamenty, pokoje i domy w ChorwacjiMagánszállás, apartmanok, kiadó szobák és nyaralók HorvátországbanAlojamiento privado, apartamentos, habitaciones y casas en CroaciaParticuliere accommodatie, appartementen, kamers en huizen in KroatiëZasebna namestitev, apartmaji, sobe in hiše na Hrvaška
Hébergement
Liste des destinations
Recherche sur la carte
Liens
Regions
Istrie
Kvarner
Dalmatie du Nord
Dalmatie Centrale
Dalmatie du Sud
Iznajmljivači
Oglašavanje smještaja
Obrazac za prijavu
Uvjeti oglašavanja
Cijena - Akcija u tijeku
Kontaktirajte nas
Login
Booking.com
 

Hébergement privé; appartements,chambres et maisons en Croatie

 

map search Oglašavanje smještaja

 
 

 
Dobrodošli na www.385croatia.com

Zadovoljstvo nam je predstaviti www.385croatia.com, specijalizirani web portal čija je namjena prezentacija odnosno oglašavanje privatnog smještaja u Republici Hrvatskoj.

Portal je realiziran kao baza podataka sa sustavom koji omogućuje iznajmljivaču odnosno vlasniku smještaja da sve podatke o svojem smještaju, uključujući i fotografije, potpuno samostalno objavi na internet uz pomoć web preglednika i to u svega nekoliko minuta te da iste može mijenjati u bilo koje vrijeme s bilo kojeg računala koje ima pristup internetu.

Sustav za upravljanje podacima
(kliknite za uvećanje)

na vrh

Detaljni opisi vaših smještajnih jedinica

Sustav omogućuje detaljan opis vašeg smještaja podacima kao što su;

  • opći podaci o vlasniku i objektu (kontakt, jezici koje govorite, udaljenosti od raznih aktivnosti)
  • neograničeni broj smještajnih jedinica unutar objekta (sobe, apartmani, studio apartmani)
  • detaljan opis svake smještajne jedinice
  • slobodni tekstualni opis objekta
  • detaljan cjenik za svaku jedinicu
  • do 8 fotografija objekta

na vrh

Jednostavno postavljanje i mijenjanje podataka

Svi podaci su vidljivi na stranici istog trenutka kada su i objavljeni kroz sustav. Također podaci koji su uneseni u sustav, prezentirani su na nekoliko svjetskih jezika. Prevođenje osnovnih opisa apartmana je izvedeno automatski od strane sustava te nije bitno poznavanje stranih jezika.

Sustav omogućuje automatsku obradu fotografija (smanjivanje dimenzija i optimizacija) te postavljanje 8 fotografija u bazu podataka.

na vrh

Pregledan i ugodan dizajn

Velika pozornost je usmjerena i na unajmljivača odnosno ljude koji traže smještaj putem interneta pa je tako cijela web stranica realizirana s ugodnim, preglednim dizajnom sučelja koji se brzo učitava u web preglednik.

Smještajne jedinice su podijeljene po regijama i po mjestima te je cijela pretraga svedena na samo dva klika od početne stranice pa do podstranice smještajnog objekta. Unajmljivaču je omogućeno grupno slanje upita za rezervaciju što bitno olakšava posao prilikom potrage za smještajem.

Veliki trud je uložen i u optimizaciju stranice da ista bude što bolje pozicionirana na tražilicama poput Google. Također stranica je reklamirana na mnoštvu turističkih portala koje joj donose znatnu posjećenost.

na vrh

Cijena oglašavanja

300,00 kn godišnje

Trenutno traje akcija oglašavanja za nove korisniske te cijena za 1 godinu unaprijed s popustom iznosi 250,00 kn. Iskoristite ovu priliku i prijavite se odmah!

Napominjemo da će www.385croatia.com zatvoriti daljnji upis kada se kvota po određenim mjestima ispuni da bi se očuvala kvaliteta oglasa postojećih korisnika, stoga požurite!

Za sva pitanja, komentare, sugestije možete se obratiti na naš e-mail: support@385croatia.com

Uvjereni smo da ćete prepoznati kvalitetu našeg sustava i pokloniti nam svoje povjerenje!

Želimo Vam uspješnu turističku sezonu !

www.385croatia.com

na vrh